Zoeken
  • wegautokrassen

Clinic keramische coating aanbrengen

Bijgewerkt op: 15 jul. 2021

Een SiO2 of SiC coating aanbrengen op de lak van je auto is vrij eenvoudig. Mits de lak perfect is voorbereid. Heb je de kennis om een auto goed te polijsten, dan leer je in de clinic met maximaal vier personen hoe je een coating perfect aanbrengt.
Als er een probleem ontstaat na het aanbrengen van een keramische coating is dat meestal een hechtingsprobleem. Vlekjes ontstaan tussen de coating en de lak, de hechting is niet perfect verlopen. Goed wassen en ontvetten van de auto is naast het perfect polijsten heel belangrijk.


Vanwege het gevaar voor Covid 19 corona besmetting zijn er momenteel geen clinics

Op een auto die hier staat is de lak al voorbereid en daarop ga je oefenen met meerdere soorten coatings. Daarom is enige voorkennis en ervaring met het polijsten van een auto noodzakelijk voor het volgen van deze workshop. Krassen die nog in de lak achterblijven zijn vaak heel goed zichtbaar onder een coating, vandaar de vereiste vaardigheid van het goed kunnen polijsten.

Benodigde voorkennis: 'een auto goed kunnen polijsten'


Je werkt met een SiO2 coating die uithardt aan de lucht en waarbij de auto na een uur al naar buiten kan. Vervolgens werk je met een SiC coating waarbij de techniek van het aanbrengen identiek is. Het is een praktische workshop waarbij we niet theoretisch ingaan op de voor- en nadelen van een coating. We gaan ervan uit dat je daar al voldoende over hebt gelezen en op onze website staat op de pagina ’zelf een keramische coating aanbrengen’ alle informatie.


Vanwege het gevaar voor Covid 19 corona besmetting (Deltavariant) zijn er momenteel geen clinics

25 weergaven